ShareThis

Jukebox popup

Leoparddrengens Hjerte
banker for dig!

Blogger Services

Leoparddrengens BloggerServices indeholder både nogle gør-det-selv-tjenester, som et etikette (label) håndteringsprogram, samt muligheder for at bestille hjælp med sin Blogger-template (skabelon) af Leoparddrengen.

Jeg yder to former for service - et Basic Checkup, som består af nogle mindre - men effektive - tilretninger af en template. Og så en Custom Modification, hvor du beskriver hvad du gerne vil have lavet - og jeg så kommer med et forslag til hvad der kan lade sig gøre (eller hvad jeg kan finde ud af at gøre) - og hvad det skal koste.

Basic Checkup består af disse punkter, som jeg har beskrevet nærmere på min blog - jeg beskriver også hvordan man selv kan gøre det, så Basic Checkup er kun hvis du er usikker på at gøre det selv. Du kan fra- eller tilvælge efter behov.
  • Google Analytics - indsætter kode til at koble din blog på Google Analytics. Du skal selv lave en konto hos GA.
  • Analytics forbedret - indsætter samtidig kode til at fange søgeord på billedesøgninger, og genkende enkelte danske søgemaskiner.
  • Fjern topbjælke - hvis du gerne vil af med Bloggers automatisk indsatte bjælke i toppen af din blog.
  • Bedre title - den måde Blogger laver dine siders titel er meget uhensigsmæssig i forhold til søgemaskiner. Men kan enkelt forbedres.
  • noindex på arkivsider - undgå at dine arkiv (oversigtssider) medtages i Google. Det gør det mere sandsynligt at dine læsere kommer til den enkelte side - og netop den side som interesserer dem.
  • Sæt sprog for din blog - Det ændrer ikke på indholdet, men i HTML fortælles hvilket sprog din blog benytter. Kan igen være godt for søgninger, så søgemaskiner ikke skal gætte dit sprog.

Jeg kan lave sådan et checkup for dig ganske gratis - det eneste jeg vil have tilgengæld er et diskret link til denne side på din skabelon - som altså kommer på alle dine blog-sider. Vi kan i fællesskab finde ud af hvordan det sidder bedst.

Alternativt koster det kr 200.
For at kunne bestille Blogger Services skal du være logget ind. Du kan ganske gratis og ufarligt oprette en profil via dette link.
Bestil Basic Checkup her. (<-- link midlertidigt nede).
Copyright © Leoparddrengen 2009-2011